Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Τωρα Σχινοσ : Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr - Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.

Φωτια Τωρα Σχινοσ : Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr - Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.. Φωτιά σε δασική έκταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στον σχίνο κορινθίας. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media: Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής εκκενώνουν τα χωριά. Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και. Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρι.

Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος.

Loytraki Fwtia Sto Sxino Eikona Twra Apo To Alepoxwri Neo Mhnyma Stoys Katoikoys Ti Foboyntai Tis Epomenes Wres Korinthian News
Loytraki Fwtia Sto Sxino Eikona Twra Apo To Alepoxwri Neo Mhnyma Stoys Katoikoys Ti Foboyntai Tis Epomenes Wres Korinthian News from korinthiannews.gr
Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής εκκενώνουν τα χωριά. Δεν μπορουσαν μεχρι τωρα και ανοιγει ο δρομοσ; Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media:

Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Κάηκαν σπίτια στον σχίνο και στις βαμβακιές, ενώ έχουν εκκενωθεί οικισμοί στον σχίνο κορινθίας. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν βγήκαμε μόνοι μας. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media:

Δείτε εικόνες και video από το πύρινο μέτωπο. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Θλιβερές είναι οι εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο της κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τα μέγαρα.

Fwtia Sto Sxino Korin8ias Ane3elegkth H Pyrkagia Enisxy8hkan Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Sto Sxino Korin8ias Ane3elegkth H Pyrkagia Enisxy8hkan Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ. Επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της αττικής είχε η καταστροφική φωτιά που έκαιγε επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στην κορινθία, καθώς εντοπίστηκαν έως και 15 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεπτών. Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 166 πυροσβέστες με 7. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media: Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας.

Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και. Επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της αττικής είχε η καταστροφική φωτιά που έκαιγε επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στην κορινθία, καθώς εντοπίστηκαν έως και 15 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεπτών. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Η φλόγες είναι κοντά σε οικισμό στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την περαχώρα, καθώς και εθελοντές δασοπυροσβέστες. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15. Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα στα γεράνεια, λόγω της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την τετάρτη από το σχίνο λουτρακίου, από καύση κλαδιών σε ελαιώνα. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση.

Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν. Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρι. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.

Fwtia Sto Sxino H Katastrofh Apotypwmenh Apo Doryforo
Fwtia Sto Sxino H Katastrofh Apotypwmenh Apo Doryforo from i1.prth.gr
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και.

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο μέτωπο. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής εκκενώνουν τα χωριά. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της αττικής είχε η καταστροφική φωτιά που έκαιγε επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στην κορινθία, καθώς εντοπίστηκαν έως και 15 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεπτών. Ένα μαύρο τοπίο, καμένα χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και σπίτια, καταγράφονται σε βίντεο από drone. Κάηκαν σπίτια στον σχίνο και στις βαμβακιές, ενώ έχουν εκκενωθεί οικισμοί στον σχίνο κορινθίας.

Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρι φωτια τωρα. Φωτιά σε δασική έκταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στον σχίνο κορινθίας.